Ποια και πόσα είναι τα επίπεδα καβουρδίσματος των κόκκων καφέ;
Τα επίπεδα καβουρδίσματος των κόκκων καφέ χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: ελαφρύ, μεσαίο και σκούρο. Στο ελαφρύ καβούρδισμα, οι κόκκοι διατηρούν ανοιχτό χρώμα και φυσικά χαρακτηριστικά, με φρουτώδεις και λουλουδένιες γεύσεις και υψηλή οξύτητα. Στο μεσαίο καβούρδισμα, οι κόκκοι αποκτούν πιο σκούρο χρώμα με ισορροπημένες γεύσεις καραμέλας και σοκολάτας. Στο σκούρο καβούρδισμα, οι κόκκοι έχουν σκούρο καφέ χρώμα με έντονη πικράδα και γεύσεις καραμέλας, σοκολάτας ή καπνού.