Το καλάθι σου0
Το καλάθι σου
0

Προσωπικα δεδομενα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ (εφεξής αναφερόμενη ως “Εταιρεία").

Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που ακολουθούν για να κατανοήσετε πώς διαχειριζόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα μας.

Μη Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη, είναι πιθανό να αποθηκευτούν ‘cookies’ στον υπολογιστή σας, παρέχοντας μας ανώνυμες πληροφορίες για την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Αυτή η τεχνολογία μας βοηθά να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, χωρίς να συλλέγει προσωπικά δεδομένα που μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητά σας.

Προσωπικά Δεδομένα

Σας ενημερώνουμε ότι δεν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, εκτός αν μας τα παραχωρήσετε εθελοντικά. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών σας και διατηρούνται με ασφάλεια, σύμφωνα με την εν ισχύ νομοθεσία.

Ασφάλεια

Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων κατά την παραγγελία, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο Secure Socket Layer (SSL), το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας πριν την αποστολή τους μέσω του διαδικτύου.

Σύνδεσμοι με άλλες Ιστοσελίδες

Προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε μόνο συνδέσμους προς ιστοσελίδες που πληρούν τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα και τις απαιτήσεις μας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ή να αναλάβουμε ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πολιτικές ιδιωτικότητας των εξωτερικών ιστοσελίδων.

Ανήλικοι

Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν συλλέγουμε δεδομένα που αφορούν ανήλικους.

Τροποποιήσεις

Οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική ιδιωτικότητάς μας θα ανακοινώνεται εδώ, για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δικαιώματα Υποκειμένων Προσωπικών Δεδομένων

Σας παρέχουμε τα δικαιώματα πρόσβασης, ενημέρωσης και αντίρρησης σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997.

Αποδοχή Όρων

Η χρήση της ιστοσελίδας μας υποδηλώνει την αποδοχή των παραπάνω όρων. Εάν δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Το καλάθι σου0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών