ΚΑΦΕΣ ESPRESSO
Προβολή όλων των 15 αποτελεσμάτων
RESERVED Espresso Περού μονοποικιλιακός
Espresso Ριζόπουλος 100% Arabica με εκλεκτή ποικιλία από το Περού. Διαθέσιμος μόνο για περιορισμένο χρόνο και μέχρι εξάντλησης του αποθέματος.
- Ένταση: μέτρια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς μέτριο
- Γεύση: πλούσια και γλυκιά
- Άρωμα: πλούσιο με απαλή λεία υφή
- Επίγευση: διαρκής γλυκύτητα
- Προέλευση: Περού
- Ποικιλία: Typica, Bourbon, Caturra (100% Arabica)
- Επεξεργασία: Washed
- Καλλιέργεια: έως 1.800 μ.
Espresso Black Velvet
Black Velvet Espresso – Σκούρο, ιταλικής έμπνευσης χαρμάνι Arabica & Robusta από Βραζιλία, Κολομβία & Ινδία· πυκνή βελούδινη crema, αρώματα μαύρης σοκολάτας και δυνατή επίγευση που διαρκεί. Απόλαυσέ το σε espresso, cappuccino ή freddo.
- Ένταση: πολύ δυνατή
- Καβούρδισμα: σκούρο
- Γεύση: δυναμική και έντονη
- Άρωμα: πλούσιο με έντονη πυκνή υφή
- Επίγευση: δυνατή & διαπεραστική
- Προέλευση: Βραζιλία, Ινδία, Κολομβία
- Χαρμάνι: Arabica, Robusta
Espresso Sweet Amber – 100% Arabica
ΝΕΟ χαρμάνι Espresso με γλυκιά γεύση και παιχνιδιάρικη γλυκιά επίγευση.
- Ένταση: μέτρια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: ευχάριστη & ισορροπημένη
- Άρωμα: ευχάριστο με απαλή υφή
- Επίγευση: διαρκής γλυκύτητα
- Προέλευση: Βραζιλία, Γουατεμάλα, Ονδούρα
- Χαρμάνι: 100% Arabica
Espresso Old Fashioned – 100% Arabica
Espresso Old fashioned Ριζόπουλος με πλούσια κρέμα και αρμονικό άρωμα.
- Ένταση: μέτρια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: ευχάριστη & ισορροπημένη
- Άρωμα: πλούσιο με κρεμώδη υφή
- Επίγευση: απαλή γλυκύτητα
- Προέλευση: Γουατεμάλα, Κολομβία, Ονδούρα
- Χαρμάνι: 100% Arabica
Espresso Ονδούρα μονοποικιλιακός
Espresso Ριζόπουλος 100% Arabica με εκλεκτή ποικιλία από την Ονδούρα.
- Ένταση: μέτρια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: πλούσια και γλυκιά
- Άρωμα: πλούσιο με απαλή λεία υφή
- Επίγευση: διαρκής γλυκύτητα
- Προέλευση: Ονδούρα
Espresso Γουατεμάλα μονοποικιλιακός
Espresso Ριζόπουλος 100% Arabica με εκλεκτή ποικιλία από τη Γουατεμάλα.
- Γευστικό προφίλ: γλυκιά γεύση με νότες κακάο, αμυγδάλου και μπαχαρικών, μέτριο σώμα, λεπτή οξύτητα
- Ένταση: μέτρια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: λεπτή με μέτρια οξύτητα
- Άρωμα: πλούσιο με κρεμώδη υφή
- Επίγευση: δυνατή με ήπια οξύτητα
- Προέλευση: Γουατεμάλα
- Χαρμάνι: 100% Arabica
Espresso Κολομβία μονοποικιλιακός
Espresso Ριζόπουλος 100% Arabica με εκλεκτή ποικιλία από την Κολομβία.
- Ένταση: δυνατή
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: ισορροπημένα δυνατή
- Άρωμα: ευχάριστο με απαλή υφή
- Επίγευση: απαλή γλυκύτητα
- Προέλευση: Κολομβία
Espresso Βραζιλία μονοποικιλιακός
Espresso Ριζόπουλος 100% Arabica με εκλεκτή ποικιλία από τη Βραζιλία.
- Ένταση: δυνατή
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: ισορροπημένα δυνατή
- Άρωμα: πλούσιο με κρεμώδη υφή
- Επίγευση: δυνατή με ήπια οξύτητα
- Προέλευση: Βραζιλία
Espresso Κόστα Ρίκα μονοποικιλιακός
Espresso Ριζόπουλος 100% Arabica με εκλεκτή ποικιλία από την Κόστα Ρίκα.
- Ένταση: μέτρια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: δυναμική και έντονη
- Άρωμα: πλούσιο με κρεμώδη υφή
- Επίγευση: δυνατή με ήπια οξύτητα
- Προέλευση: Κόστα Ρίκα
Espresso Αιθιοπία μονοποικιλιακός
Μονοποικιλιακός espresso Ριζόπουλος 100% Arabica από την Αιθιοπία.
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: έντονη με δυνατή οξύτητα, δυνατή
- Άρωμα: πλούσιο με έντονη πυκνή υφή
- Επίγευση: έντονη με οξύτητα
- Προέλευση: Αιθιοπία
Espresso – “Το δικό σου χαρμάνι”
Δημιούργησε το δικό σου χαρμάνι για καφέ espresso, συνδυάζοντας όσες ποικιλίες θέλεις.
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Προέλευση: Αιθιοπία, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Ινδία, Κολομβία, Ονδούρα, Κόστα Ρίκα
- Χαρμάνι: Arabica, Robusta
Espresso DECAF 100% Arabica
Καφές espresso Ριζόπουλος 100% Arabica, χωρίς καφεΐνη.
- Ένταση: ήπια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Γεύση: απαλή
- Άρωμα: διακριτικό με λεπτή υφή
- Επίγευση: απαλή οξύτητα
- Προέλευση: Κολομβία
- Χαρμάνι: 100% Arabica
Κάψουλες espresso Γουατεμάλα μονοποικιλιακός συμβατές με μηχανή Nespresso συσκευασία 10τεμ.
Συσκευασμένος espresso Ριζόπουλος σε κάψουλες συμβατές με μηχανές NESPRESSO (συσκευασία 10 τμχ.)
- Ένταση: μέτρια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Προέλευση: Γουατεμάλα
- Χαρμάνι: 100% Arabica
Κάψουλες espresso Ονδούρα μονοποικιλιακός συμβατές με μηχανή Nespresso συσκευασία 10τεμ.
Συσκευασμένος espresso Ριζόπουλος σε κάψουλες συμβατές με μηχανές NESPRESSO (συσκευασία 10 τμχ.)
- Ένταση: μέτρια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Προέλευση: Ονδούρα
- Χαρμάνι: 100% Arabica
Κάψουλες espresso Χωρίς καφεΐνη Κολομβία συμβατές με μηχανή Nespresso συσκευασία 10τεμ.
Συσκευασμένος espresso Ριζόπουλος χωρίς καφεΐνη σε κάψουλες συμβατές με μηχανές NESPRESSO (συσκευασία 10 τμχ.)
- Ένταση: ήπια
- Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
- Προέλευση: Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κολομβία, Ονδούρα
- Χαρμάνι: 100% Arabica
Προβολή όλων των 15 αποτελεσμάτων
Καφές espresso σε μοναδικά χαρμάνια
Ο καλύτερος καφές espresso αλεσμένος ή σε κόκκους περιμένει τους λάτρεις του φρέσκου espresso στο καφεκοπτείο μας. Το καφεκοπτείο Ριζόπουλος προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ στον κόσμο, για εκείνους που ψάχνουν την τέλεια γεύση στο φλιτζάνι τους. Οι εξαιρετικής ποιότητας κόκκοι καφέ από την Ονδούρα, τη Γουατεμάλα, τη Βραζιλία και την Αιθιοπία καβουρδίζονται και αλέθονται στο κατάστημά μας καθημερινά για να βρείτε, εγγυημένα, τα πιο ξεχωριστά χαρμάνια espresso στην αγορά. Ο στόχος μας εδώ και χρόνια είναι να έρχεται στα χέρια σας ο καλύτερος καφές εσπρέσο σε κόκκους, σε όποιο άρωμα ή σύνθεση και αν προτιμάτε.
Για εσάς που θεωρείτε πως ο καλύτερος καφές espresso είναι ο decaffeine, στο καφεκοπτείο Ριζόπουλος θα βρείτε μοναδικές επιλογές espresso χωρίς καφεΐνη.
Στο καφεκοπτείο μας προσφέρεται καθημερινά ο καλύτερος καφές espresso σε κόκκους, καθώς καβουρδίζουμε τους καφέδες μας κάθε πρωί, ώστε να διατηρείται αμείωτη η φρεσκάδα τους. Έπειτα τους συσκευάζουμε απευθείας σε αεροστεγή σακουλάκια, για να μην χάνεται ούτε στο ελάχιστο η γεύση τους. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας προτιμήστε και εσείς κάποιο αεροστεγές σκεύος, ώστε να κρατά ο espresso σας αναλλοίωτο το άρωμά του.
Εκτός από χύμα, ο καφές espresso προσφέρεται άκοπος αλλά και σε κάψουλες συμβατές με μηχανές nespresso.












