Νέα συσκευασία ελληνικού καφέ

Νέα συσκευασία ελληνικού καφέ

Γιατί αξίζουν τα καλύτερα στον Επετειακό ελληνικό καφέ σου;

Ο καφές αποτελεί το δημοφιλέστερο ρόφημα στον πλανήτη. Τυχαίο; Καθόλου! Για πολλούς από εμάς, ο καφές αποτελεί το μαγικό φίλτρο που γεμίζει τον οργανισμό μας με ενέργεια και ζωντάνια. Ειδικά, η απόλαυση του ελληνικού καφέ αποτελεί μια καθημερινή ιεροτελεστία που ξεκινά με την πρώτη ηλιαχτίδα της ημέρας. Το δύσκολο πρωινό ξύπνημα ακολουθεί η προετοιμασία του καφέ σου, όπου όλα γίνονται γρήγορα, συνήθως με το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο κλειστό. Μέχρι να ανοίξεις τη συσκευασία του ελληνικού καφέ και τότε να σε συνεπάρει το άρωμά του! Ο ελληνικός επετειακός καφές αποτελεί την αγαπημένη μας επιλογή, για τη μέτρια έντασή του και τη γλυκιά και πλούσια γεύση του. Είναι το ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας σου, για αυτό και εμείς θέλαμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή την καθημερινή σου εμπειρία! Το αγαπημένο μας καφεδάκι φέρνει κάτι νέο, και αυτό είναι για καλό. Ας ανακαλύψουμε μαζί αυτή τη νέα εμπειρία από την αρχή!

Αρχικά είναι ο κόκκος!

Όλα ξεκινούν από τους πράσινους, χλωρούς σπόρους καφέ που επιλέγονται προσεκτικά και στη συνέχεια μεταμορφώνονται μέσω της τέχνης του καβουρδίσματος, αποκτώντας το γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα τους. Ο καφές, όμως, αμέσως μετά το καβούρδισμα είναι ευάλωτος στις εξωτερικές συνθήκες. Είναι πολύ σημαντικό να εκτονωθεί το διοξείδιο του άνθρακα που προκύπτει από τη διαδικασία, χωρίς να εισέρχεται οξυγόνο και υγρασία. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο καφές συνήθως δεν συσκευάζεται αμέσως, αλλά παραμένει για λίγο προκειμένου να αποβάλλονται αυτά τα αέρια μέσω της διαδικασίας του degassing, δηλαδή της αποαεριοποίησης. Η συσκευασία με βαλβίδα σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να κάνει τη διαφορά

Ο ρόλος της σωστής συσκευασίας για τον τέλειο καφέ

Η βαλβίδα στο σακουλάκι του Επετειακού ελληνικού καφέ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της συσκευασίας, διατηρώντας τη φρεσκάδα και το άρωμα του καφέ αναλλοίωτο από την πρώτη στιγμή. Γνωρίζουμε καλά ότι το άρωμα που αναδύεται από τη συσκευασία είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που απολαμβάνεις στο φλιτζάνι σου. Ωστόσο, η γεύση και τα αρώματα μπορούν να αλλοιωθούν από διάφορους παράγοντες όπως η υγρασία και το οξυγόνο. Γι’ αυτό το λόγο, οι φρεσκο καβουρδισμένοι κόκκοι πρέπει να συσκευάζονται το συντομότερο για να προστατευτούν από το οξυγόνο. Και πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της κατάλληλης συσκευασίας! 

4 Δυσκολίες που έχουν προκύψει στην συσκευασία καφέ.

Στο καφεκοπτείο μας, γνωρίζουμε αυτές τις προκλήσεις και θέλουμε να προσφέρουμε καφέ ανώτερης ποιότητας και γεύσης. Αν και οι παραδοσιακές μας συσκευασίες από πολυπροπυλένιο είναι εξαιρετικής ποιότητας, αναγνωρίζουμε ότι έχουν τις δυσκολίες τους.

 1. Απαιτείται εργαλείο για το άνοιγμα: Το άνοιγμα της συσκευασίας συχνά απαιτεί ψαλίδι ή μαχαίρι, πράγμα που δεν είναι πάντα βολικό ή ασφαλές
 2. Δυσκολία στη διατήρηση της φρεσκάδας: Μετά το πρώτο άνοιγμα, η συσκευασία δεν κλείνει επαναληπτικά με ασφάλεια.
 3. Κίνδυνος χαλάρωσης και ρύπανσης: Χωρίς σφράγισμα, υπάρχει επίσης κίνδυνος να χαλαρώσει η συσκευασία και να εισέλθουν ατμοσφαιρικοί ρύποι ή υγρασία που μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα και τη γεύση.
 4. Απαιτήσεις χώρου: Η μεταφορά του καφέ σε άλλα δοχεία απαιτεί περισσότερο χώρο στην κουζίνα μας.
  Για τον ξεχωριστό Επετειακό ελληνικό καφέ μας, προχωρήσαμε στην αναβάθμιση της συσκευασίας του με βαλβίδα, προκειμένου να κάνουμε ακόμα ευκολότερη, ασφαλέστερη και ευχάριστη την αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια.

Νέα συσκευασία, νέα εμπειρία

Η νέα συσκευασία του ελληνικού Επετειακού καφέ κλείνει μέσα της όλη τη γνώση και την εμπειρία μας για τον καλό καφέ. Σε αυτή τη συσκευασία θα βρεις ότι αναζητάς στη γεύση, το άρωμα αλλά και τη διαχείριση ενός μοναδικά ποιοτικού καφέ. Τι κάνει όμως τη νέα μας συσκευασία ξεχωριστή;

 1. Διαθέτει ταινία ασφαλείας για γρήγορο, εύκολο και ασφαλές άνοιγμα χωρίς τη χρήση κάποιου εργαλείου.
 2. Το άνοιγμα και κλείσιμο της συσκευασίας γίνεται πλέον με το επαναχρησιμοποιούμενο zipper έτσι η συσκευασία σου κλείνει με ασφάλεια εμποδίζοντας την αλλοίωση του προϊόντος.
 3. Στη συσκευασία υπάρχει πλέον βαλβίδα διαφυγής μονής κατεύθυνσης που επιτρέπει την αποβολή του διοξειδίου του άνθρακα και κλείνει την πόρτα… στο οξυγόνο, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο ανέπαφα τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ. Επιπλέον, η βαλβίδα διαφυγής προσφέρει τη δυνατότητα να συσκευάζεται ο καφές άμεσα μετά το καβούρδισμά του, μειώνοντας την επαφή του με το οξυγόνο που ευθύνεται για την αλλοίωση της γεύσης του.
 4. Το ανθεκτικό υλικό της νέας συσκευασίας προστατεύει τον καφέ από το φως, την υγρασία και τις οσμές διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα του. Πλέον, δεν χρειάζεται να τον μεταφέρεις σε άλλο δοχείο για να τον αποθηκεύσεις.
 5. Όλες οι πληροφορίες για τον αγαπημένο σου καφέ όπως το γευστικό προφίλ του, το καβούρδισμα του αλλά και η χώρα προέλευσης του αναγράφονται πάνω στη συσκευασία του.

Οι συσκευασίες του καφέ συνεχώς εξελίσσονται για να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών και τις προκλήσεις της αγοράς. Έτσι και εμείς καινοτομούμε και σου προσφέρουμε μια συσκευασία αντάξια του εξαιρετικού καφέ που περιέχει.

Ένα σακουλάκι γεμάτο άρωμα, γεύση, γνώση, μεράκι και αγάπη που συνδυάζει τη διασφάλιση της ποιότητας αλλά και την ευκολία στη χρήση χωρίς καμία απώλεια, ώστε να απολαμβάνεις τον ξεχωριστό Επετειακό ελληνικό καφέ κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη.

Ελληνικός καφές Επετειακός - 123 ΧΡΟΝΙΑ

Ελληνικός καφές Επετειακός – 123 ΧΡΟΝΙΑ

6,5026,00 ΕΠΙΛΟΓΗ

Επετειακός ελληνικός καφές Ριζόπουλος με πλούσιο καϊμάκι και διαρκή γλυκύτητα.  Είναι γλυκόπιοτος με υπέροχο άρωμα και σώμα!

 • Ένταση: μέτρια
 • Καβούρδισμα: ήπιο προς σκούρο
 • Γεύση: πλούσια και γλυκιά
 • Άρωμα: πλούσιο με κρεμώδη υφή
 • Επίγευση: διαρκής γλυκύτητα
 • Προέλευση: Βραζιλία, Ινδία
 • Χαρμάνι: Arabica, Robusta

Χρήση: Με 500γρ. καφέ μπορείς να φτιάξεις 70+ καφέδες

Σύνθεση: 80% Arabica / 20% Robusta

ΕΠΙΛΟΓΗ

Ανακάλυψε την αυθεντική απόλαυση με ένα φλιτζάνι από τον επετειακό μας ελληνικό καφέ. Το καλύτερο χαρμάνι μας μέχρι σήμερα, με εκλεκτούς κόκκους Arabica Santos από Βραζιλία και Robusta, καβουρδισμένους παραδοσιακά στην τέλεια θερμοκρασία. Απόλαυσε πλούσιο καϊμάκι, γλυκιά σοκολατένια γεύση και έντονο κρεμώδες άρωμα. Ιδανικό για σένα που αναζητάς έναν εξαιρετικά γλυκό και απολαυστικό ελληνικό καφέ, κλείνοντας μέσα του όλο το μεράκι και τη γνώση από το 1901. Διατίθεται σε συσκευασίες των 250γρ, 500γρ και 1000γρ.

Δοκίμασε το