Χαλβαδόπιτα αμυγδάλου
€2,00 – €3,00 περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Χαλβαδόπιτα αμυγδάλου Λειβαδάρας από τη Σύρο.
- Περιέχει 1 τεμάχιο
- Σε συσκευασία των 45γρ.
Κλασική και αγαπημένη συριανή χαλβαδόπιτα από τη βιοτεχνία Λειβαδάρας, φτιαγμένη με την παλιά παραδοσιακή συνταγή και με τα παραδοσιακά συστατικά της: ζάχαρη, αμυλοσυρόπιο, μέλι, βανίλια, ασπράδι αυγού και ολόκληρα αμύγδαλα.
Η βιοτεχνία Λειβαδάρας έχει παράδοση στα συριανά λουκούμια και τις χαλβαδόπιτες με εμπειρία άνω των 90 χρόνων.
Ιδανική συνοδεία για τον καφέ σου.
Βάρος | 45γρ, 90γρ |
---|
Συστατικά: Γέμιση: Ζάχαρη, αμυλοσιρόπιο, μέλι, βανίλια, ασπράδι αυγού, ολόκληρα αμύγδαλα. Βάφλα: Αλεύρι, νερό, αλάτι.
Στοιχεία προμηθευτή: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΩΝ ΠΑΓΩΤΩΝ & ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Α.&Β. ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ Ο.Ε., Ακτή Εθνικής Αντίστασης 24, 841 00 Ερμούπολη, Σύρος Τηλ. Εργαστηρίου: 22810 87262 Αντιπρόσώπος Αθηνών: Γ. Κουσιάδης Τηλ. 210 2923091 email: [email protected]
Οδηγίες συντήρησης και αποθήκευσης
Για να διασφαλίσετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής και την ποιότητα των προϊόντων, είναι σημαντικό να τα αποθηκεύετε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα τους. Συνίσταται η αποθήκευσή τους σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από άμεσο ηλιακό φως, το οποίο μπορεί να αλλοιώσει τα συστατικά και να υποβαθμίσει τη συσκευασία τους. Η σωστή αποθήκευση προστατεύει την ακεραιότητα του προϊόντος και διατηρεί την απόδοσή του αναλλοίωτη.